Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб - Нд: вихідний

0
Мій кошик
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Зцілення благословенням

В наявності
Артикул: 386
Характеристики
Серія щоб оживити віру; для жінок та матерів; для чоловіків та татів
Автор Регіс та Майза Кастро
Видавець Апостол
Рік видання 2010
Обкладинка М'яка
Папір офсетний
Розміри (мм) 115/170
К-сть сторінок 56
Вага (грам) 46
ISBN 978-966-2351-03-3
45.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Доставка

 

 

Як часто ви благословляєте рідних, друзів, коханих, дітей, колег по роботі чи просто знайомих? Можливо, ви ніколи нікого не благословляли або й від інших, на жаль, частіше чуєте докори, ніж благословення. Регіс та Майза Кастро у книжці «Зцілення благословенням» на конкретних прикладах доводять важливість благословення у нашому житті і те, як воно змінює серця. Автори запропонували читачам «формулу» благословення. Вони також наголошують на важливості сили імені Ісуса в нашому зціленні та звільненні і закликають повірити в любов Божу стосовно нас, адже впевнені в тому, що тільки любов змінює серце людини.

Для кого? Для всіх, хто прагне позитивних змін у житті.

Чому ми вирішили її видати? Видавництво «Апостол» видало цю книжку для того, щоб ви повірили в силу благословення і почали жити ним, щоб повірили в любов Божу та силу, яку несе нам ім'я Ісуса, через яке можемо бути зцілені та звільнені.

Родзинка книжки Чи вірите, що ваше життя може змінитися на краще лише через слова, які ви говорите і які говорять вам? А знаєте, що «благословляти» означає «ставити когось під захист Бога». Автори книжки наголошують на тому, що ми − спадкоємці благословення, а не прокляття, тому ми покликані Богом благословляти, а не проклинати. Також у кожному розділі вміщено молитви, які мають на меті привести нас до особистої зустрічі з Богом. Ця книга навчить вас із вірою приймати благословення і благословляти інших.

Про авторів Регіс та Майза Кастро. Він інженер, вона соціальний працівник. Одружилися 1959 року. Мають двох заміжніх доньок та двоє онуків. З 1977 року належать до руху Католицької харизматичної віднови. Протягом багатьох років брали участь у Бразильській національній раді католицької харизматичної віднови та разом о. Едвардом Даферті (Fr. Edward Dougherty, SJ) у 1984 році стали засновниками католицької спільноти «Ісус любить тебе». Вони провели для спільноти багато молитовних зустрічей, реколекцій та семінарів «Життя у Святому Дусі» на обласному та загальнодержавному рівнях. У 1991 році Регіс та Майза Кастро заснували видавництво «Рабоні», завданням якого є євангелізація через друковане слово. Вони є авторами понад 30 євангелізаційних книг, які перекладено тринадцятьма мовами, і їх можна знайти у 130 країнах світу.

Слава Ісусу Христу! Одного разу я придбала маленьку книжечку. Вона називалась " Зцілення благословенням". Я ніколи не могла подумати, що через книжку Бог торкнеться мого серця. Коли почала її читати, з очей котились сльози, я заливалась сльозами, і не могла їх зупинити. Коли дочитувала книжечку склалось враження, що я обвішана валізами; поступово вони одна за одною почали відпадати, спочатку з плечей, а потім з рук. Я відчула неймовірну легкість, легкість пір'я, ніби посповідалась. Мені стало неймовірно легко. Моє серце наповнилось радістю. На душі відчувала мир і спокій. Дякую Богу, за Його присутність у моєму житті!
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору