Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб - Нд: вихідний

0
Мій кошик
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Життя святої Рити з Кашії, заступниці в безнадійних ситуаціях. Приклад для дівчат, дружин, матерів, вдів та монахинь

Немає в наявності
Артикул: 367
Характеристики
Серія про святих; щоб оживити віру; для жінок та матерів; для молоді
Автор о. Хосе Сікардо, OS
Видавець Апостол
Рік видання 2016
Обкладинка М'яка
Папір офсетний
Розміри (мм) 120/165
К-сть сторінок 172
Вага (грам) 132
ISBN 978-617-7134-14-4
100.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Доставка

 

 

У книжці автор оповідає про життя святої Рити, її надзвичайну любов до Ісуса, її покірність, мудрість, наполегливість, терплячість і беззаперечну довіру Богові. Хоча свята Рита вийшла заміж лише задля волі батьків, однак вона була хорошою дружиною для чоловіка та мудрою матір'ю для дітей. А мрію юності — стати монахинею — здійснила уже в зрілому віці, після смерті чоловіка та дітей. Вступ у монастир та життя у ньому супроводжувалися багатьма чудесами...

Також у книжці прочитаєте про чуда, які супроводжували Риту за її життя, і які траплялися після її смерті. Багатьом Господь дарував великі ласки за молитвами до святої Рити. Історії зцілень знайдете у книзі.

Для кого? З першого погляду на обкладинку ви могли подумати, що ця книга лише для монахинь. Однак тут знайде приклад для наслідування не лише монахиня, а й дівчина, дружина, мати, дочка, вдова та кожна людина, яка любить Бога.

Чому ми вирішили її видати? Хоча є книги про життя святих, проте про святу Риту відомо мало. Тому ми вирішили видати книгу про святу, яка понад усе на світі любила Бога і шукала Його волі. Риту ставили в приклад батьки для своїх дочок. Ще за життя сестру-монахиню шанували по всій околиці. А після її смерті люди (місцеві жителі, а згодом і приїжджі з усієї Італії) настільки гаряче молилися про заступництво святої Рити, що ставалися чудеса одне за одним.

Родзинка книжки Небагато тепер є людей, які з радістю будуть переносити терпіння задля інших. Свята Рита мала рани на тілі й багато терпіла задля любові до Ісуса. Покірність, шукання волі Божої, довіра та невпинні молитви були невід'ємною частиною життя святої.

Також у книжці описано приклади надзвичайних чудес, які ставалися завдяки ревній молитві, повному віддані себе Богові та вірності Йому.

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору