Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб - Нд: вихідний

0
Мій кошик
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Як молитися за наших дорослих синів і доньок та посвячувати їх Божому Серцю

Немає в наявності
Артикул: 355
Характеристики
Серія для жінок; для чоловіків; для батьків
Автор Джон та Тереза Буше
Видавець Апостол
Рік видання 2019
Обкладинка М'яка
Папір офсетний
Розміри (мм) 145/205
К-сть сторінок 148
ISBN 987-617-7134-81-6
150.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Доставка

 

 

Батьки часто хвилюються за своїх дітей: і за ще маленьких, і за вже дорослих. Знаємо, тривога нічим не допоможе. Найперше, що батьки можуть зробити, – це молитися за своїх дітей.

У книзі «Як молитися за дорослих синів і доньок» Джон і Тереза Буше розповідають про власний досвід молитви за їхніх п’ятьох дітей. Автори наводять багато прикладів життєвих історій різних людей і дають практичні поради для батьків, а також пропонують молитви і завдання для виконання.  

У перших п’яти розділах книги автори розглядають батьківські молитви про нову любов, нову Богом дану мудрість, нове пробачення, центром якого є Христос, і ще терплячішу довіру до дорослих дітей. Наступні чотири розділи стосуються молитов, що починаються з потреб дорослих сина чи доньки: про добре духовне життя, про розуміння покликання, про підтримку в часі небезпеки, про щастя, що не проминає. Останній розділ присвячено взаємопідтримці, коли батьки моляться за дітей одне одного. Кожен розділ завершується питаннями для роздумів і порадами.

Для кого? Для матерів і татів.

Чому ми вирішили її видати? Для того, щоб батьки замість постійних переживань за дітей, навчилися, довіряючи їх Богові, будувати стосунки з дорослими дітьми по-новому.

«Ваша самовіддана молитва стане ефективним інструментом, який допоможе вам побудувати успішні стосунки з вашими дорослими дітьми» (Джон та Тереза Буше).

Родзинка книжки

Безперечною родзинкою цієї книги є те, що читаючи її і застосовуючи поради, віримо, покращаться ваші стосунки з вашими дорослими дітьми.

Джон та Тереза Буше пригадують, що «наші діти – це передусім Божі діти». Пам’ятаючи про це, батьки більше довірятимуть Богові своїх дітей у молитві. А через молитву сходить Божа любов як на дітей, так і на батьків. Відповідно тривога замінюється на любов, що походить з Божого Серця.

«Коли ми молимося за дорослих доньок і синів, Бог зсилає дари і плоди святого Духа. Бог дає нам нову близькість із нашими дітьми. Бог допомагає нам бачити в наших великих дітях дорослих співтоваришів у мандрівці до Неба тривалістю в ціле життя. Навіть коли наші діти переживають біль чи небезпеку чи коли вони більше не ходять до церкви, Божа любов до них і до нас не має обмежень і кордонів. Коли молитимемося за них в ім’я Отця, у присутності Сина і в силі Святого Духа, зміни почнуть відбуватися. Бог буде присутній так, як ми навіть і не мріяли» (Джон та Тереза Буше). 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору