Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб - Нд: вихідний

0
Мій кошик
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Шлях

В наявності
Артикул: 433
Характеристики
Серія щоб оживити віру; для чоловіків та татів
Автор Святий Хосемарія Ескріва
Видавець Апостол
Рік видання 2023
Обкладинка Тверда
Папір офсетний
Розміри (мм) 125/175
К-сть сторінок 256
Вага (грам) 254
ISBN 978-966-2351-06-4
200.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Доставка

 

 

Коли чуєте слово "шлях", то напевно уявляєте собі якусь дорогу: хтось асфальтовану, хтось польову чи кам'янисту, рівну чи звивисту і т. д. Кожен уявить по-різному, тому що наше життя на землі і є тим шляхом до Бога: коли тернистим, а коли встеленим квітами. Назва книги святого Хосемарії Ескріви "Шлях" є досить символічною, глибокою і визначальною. Спочатку вона вийшла у світ під назвою "Духовні розважання". Проте пізніше доповнене перевидання закріпило за нею теперішню назву. Книжка складається із сентенцій − коротких роздумів святого на різноманітні теми, що стосуються життєвого шляху та духовного життя на щодень.

"Шлях" видано п'ятдесятьма мовами та накладом приблизно п'ятьма мільйонами примірників.

Для кого? Для широкого кола читачів.

Чому ми вирішили її видати? Найчастіше голос Бога чи Його волю щодо нас можемо почути в тиші. Важливою складовою духовного життя є християнська медитація − роздуми над словом Божим: чи то зі Святого Письма, чи з інших духовних книг. Книга "Шлях" запрошує кожного до таких роздумів, адже, читаючи сентенції, ви матимете можливість по-іншому подивитися на своє життя та йти "правильним" шляхом.

Родзинка книжки Цінність цієї книжки полягає в тому, що сентенції, подані в книзі, ґрунтуються на величезному досвіді священицького служіння автора, святого Хосемарії Ескріви, засновника апостольського служіння ("Діла Божого"), що відкрило шлях святості для мирян у світі. Автор не наголошує, що ми повинні залишити те місце, де живемо, у пошуках іншої життєвої дороги; а навпаки, для більшості християн ці слова є запрошенням оглянути щоденні обставини свого життя і віднайти в них божественний шлях, який потрібно освятити. Святий Хосемарія Ескріва радить нам: "Читай ці поради повільно. Роздумуй над цими міркуваннями, задумуючись біля кожного з них. Я не говоритиму тобі нічого нового: просто розворушу твої спогади, щоб тебе прошила якась думка, і твоє життя стало кращим і увійшло на шляхи молитви і Любові. І щоб душа твоя стала достойною".

Про автора Св. Хосемарія Ескріва де Балагер народився в Барбастро (Північна Іспанія) 9 січня 1902 року. У віці 15 чи 16 років вирішив стати священиком, тому що відчув заклик Бога до цього служіння. А в березні 1925 року став священиком. 2 березня 1928 року Бог дав йому ясне бачення того, що до тих пір він сприймав лише як натяки; і св. Хосемарія Ескріва заснував Опус Деі (по-українськи "Діло Боже"). У результаті, відкривалася нова дорога в Церкві, яка мала заохотити людей усіх соціальних верств до пошуку святості та практикування апостольського служіння через освячення повсякденної праці у світі, не змінюючи життєвого стану.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору