Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб - Нд: вихідний

0
Мій кошик
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Дев'ятниця до Богородиці, що розв'язує вузли

В наявності
Артикул: 567
Характеристики
Серія молитовники та набожності; Марія; свідчення
Упорядник Оксана Осадчук
Видавець Апостол
Рік видання 2020
Обкладинка М'яка
Папір офсетний
Розміри (мм) 110/170
К-сть сторінок 56
Вага (грам) 43
ISBN 978-966-97294-9-1
35.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Доставка

 

 

В житті кожної людини є певні питання чи проблеми, які вона хоче, щоб були вирішені. Часто ми самі не можемо їх вирішити і звертаємося по допомогу. Знаємо, що чудовою помічницею для нас є Мати Божа, яка так часто випрошує в Бога необхідні нам ласки. Набожність до Богородиці, що розв'язує вузли набула особливого поширення між християнами саме завдяки тому, що Марія допомагає розв'язувати «вузли» нашого життя. В книжечці вміщено інформацію про історію цього набоженства, саму дев'ятницю з розважаннями та свідчення про отримані ласки.

Для кого? Ця книжечка призначена абсолютно для всіх, бо кожен із нас має нерозв'язані «вузли», які не дозволяють вповні переживати Божу любов.

Чому ми вирішили її видати? Редакція видавництва «Апостол», дізнавшись про ласки, які отримали так багато людей за допомогою цієї дев'ятниці, не могли залишатися осторонь і вирішили сприяти поширенню цієї набожності.

Родзинка книжки Існує багато молитов, дев'ятниць, вервиць до Богородиці, а це набоженство є улюбленим для Папи Франциска. Сам Папа, а тоді ще аргентинський священик на ім'я Хорхе Маріо Берґольйо, привіз образ Марії, що розв'язує вузли до рідної країни. На початку книжечки ви прочитаєте слова Папи про Марію, що розв'язує вузли. А свідчення людей, які отримали ласки за посередництвом Богородиці, точно не залишать нікого байдужими і спонукатимуть кожного молитися до Матері Божої.

Про упорядника Оксана Осадчук – заступник директора видавництва «Апостол», перекладач.
За освітою філолог іноземних мов. Два роки навчалася у Львівській філії Люблінського університету, факультет теології. Працювала в благодійній організації «Caritas», у Молодіжній комісії Івано-Франківської єпархії УГКЦ, заступником редактора молодіжної християнської газети «Світло правди», викладачем англійської мови та перекладачем. Виросла в католицькій родині. Була лідером спільноти «Лицарі милосердя». Є співзасновником та членом спільноти «Як Марія».

Слава Ісусу Христу! Моє знайомство з цією Дев'ятницею почалось минулого року..
В моїх батьків були часті сварки та конфлікти.. і єдине на той час що мені допомогло духовно і морально вистояти це молитви до Богородиці, особливо ця Дев'ятниця...тому завжди коли в мене якась проблема або я потребую допомоги чи підтримки, то звертаюся до Богородиці через цю Дев'ятницю або Вервицю)))
Відповісти
Слава Ісусу Христу!
Пишу з великою вдячністю за ласки від Богородиці. Так сталось, що у моєму житті з'явилося дуже багато проблем, які мене турбували. Дуже випадково я натрапила на «Дев'ятницю до Богородиці, що розв'язує вузли» і вирішила попросити в Марії розв'язання проблеми.
Незадовго після завершення дев'ятниці в моєму житті багато чого змінилося. Ми зустрічались тривалий час із хлопцем, але він завжди давав зрозуміти, що про одруження говорити зарано. Молячись до Богородиці, я просила вирішення іншої проблеми, але незадовго після завершення Дев'ятниці, хлопець мені зробив пропозицію. Це сталося дуже несподівано і непланово. Пізніше я зрозуміла, що напевно за промислом Господнім це саме те, що мені було найбільше потрібно на той час.
Я вдячна Богородиці за це, і буду з великою вірою продовжувати молитись і просити вирішення своїх життєвих проблем. А всіх закликаю - звертайтесь до Богородиці, що розв'язує вузли, вона має велику силу!
Анонім.
Відповісти
Вперше познайомилась із книгою літом 2021. На той час у мене були важкі часи, депресія, проблеми всюди і у всьому. Перший раз коли я молилась Вервичку до Богородиці, я відчула полекшення, внутрішній спокій, я всім серцем відчувада, що Богородиця мені допоможе. Молитва додала мені сили та сміливості зустрітися віч на віч з проблемою, на що я раніше напевно б не погодилась. Другий раз коли я молилась девятницю у мене була проблема, про яку я постійно думала, я не знада що мені робити і як буде далі. Я молилась і вірила що Мати Божа з Сином мені допоможуть. Тож коли я постаралась відпустити проблему, та поклалась на Бога, моє питання вирішилось. Книгою задоволена. Тепер це моя одна з кращих молитв.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору