Графік роботи:

Будні: 10:00–18:00

Сб - Нд: вихідний

0
Мій кошик
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Дев'ятниця до святого Юди Тадея

В наявності
Артикул: 343
Характеристики
Серія молитовники та набожності; свідчення
Упорядник Тетяна Хміль
Видавець Апостол
Рік видання 2015
Обкладинка М'яка
Папір офсетний
Розміри (мм) 110/165
К-сть сторінок 32
Вага (грам) 24
ISBN 978-617-7134-25-0
35.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Доставка

 

 

У цій невеличкій книжечці міститься інформація про святого Юду Тадея, дев'ятниця та різноманітні молитви до нього. Святий був одним із дванадцятьох апостолів. Він заохочував перших християн бути витривалими в збереженні своєї віри. Саме завдяки такій підтримці інших святого Юду Тадея почали вважати покровителем людей у скрутному становищі.  

Для кого? Для усіх християн, а особливо для тих, які перебувають у важких життєвих обставинах.

Чому ми вирішили її видати? Часто Юду Тадея плутають з Юдою Іскаріотським, зрадником Ісуса. Лише в Середньовіччі почали впроваджувати набожність до цього несправедливо забутого святого. А вже в Новітні часи зросла кількість людей, які молилися до нього. Святий Юда Тадей радо допомагає всім, хто молиться до Бога за його посередництвом. Хоча в наш час набожність до ревного апостола Ісуса поширена знову, проте ми також не можемо залишатися осторонь і прагнемо її поширенню. Є багато свідчень людей, які молилися до святого Юди Тадея і їхні молитви були вислухані.

Родзинка книжки Буває, що опускаємо руки, коли опиняємося у важких ситуціях і не можемо дати собі раду. Саме в такі моменти ми, як ніколи, потребуємо допомоги й шукаємо її. У книжечці міститься чудова дев'ятниця, після відмовляння якої Господь завжди перемінює важкі життєві обставини.

Про упорядника Тетяна Хміль − головний редактор видавництва «Апостол». За освітою філолог польської та української мов. Закінчила Богословський університет ім. Івана Золотоустого. Працювала вчителем у Католицькій школі св. Василія Великого та катехитом на парафіях Царя Христа та Матері Божої Неустанної Помочі м. Івано-Франківська. Живе у м. Івано-Франківськ.

 

Доброго дня !Мій чоловік сильно пив і я ніяк не могла його вмовити на лікування ,страждала вся сім'я, але я нездавалася і почала молитися новини і девятниці до Святого Юди Тадея і він мене щиро вислухав .Мій чоловік пішов в центр на лікування і ось уже рік як в домі настало спокійне життя .Молітся щиро і будете вислухані.
Відповісти
Слава Ісусу Христу!
Хочу засвідчити ласки, які зіслав мені Господь за молитвами св. апостола Юди Тадея.
П'ять років тому велика радість прийшла до моєї сім'ї. Я була при надії і з нетерпінням чекала свою першу дитину. Але Господь допустив випробування. Роди були дуже складні, моє життя і життя дитини було під загрозою. Тоді терміново зробили операцію кесарів розтин, так з'явився на світ мій синочок Богдан. Коли я думала, що всі складнощі позаду і все добре, знову доля завдала мені удару. Дитина постраждала в родах, в неї була гіпоксія через те, що я довго не могла родити, а ще виявили шуми в серці. Той день я ніколи не забуду. Друга доба після операції, в мене забирають дитину і везуть її в областний центр, при чому сказали, що велика ймовірність, що дитина помре, я ж залишаюсь сама. Не передати словами який біль і розпач були в моєму серці, він перевищував всі мої фізичні страждання не знала, що мені робити.
Коли подзвонила жінка мого брата, щоб підтримати мене, то саме вона розповіла про дев'ятницю до Юди Тадея. Я почала молитися, вхопилась за ту молитву як за останній шанс. Вдячна св. апостолу Юді Тадею за його заступництво, що Господь почув молитви грішної і не достойної людини.
Дитину черз 2 тижні виписали, але сказали, щоб їздити в область на перевірки, тоді він стояв на обліку у невропатолога і кардіолога.Сказали, що в сина не закрився овальний отвір в серці, він десь закриється до року, а якщо ні то потрібна буде операція.
Я не переставала молитися і от в 3 міс ми поїхали на перевірку. Лікарі сказали, що ми рано приїхали, бо така паталогія швидко не лікується, але все ж послали нас на УЗД серця, коли лікарка поливилась то її здивуванню не було меж,бо саме вона робила перший раз УЗД і точно були шуми і діра в серці мого хлопчика. В той день нас зняли з обліку і кардіолог і невропатолог.
Тож хочу засвідчити: Юда Тадей заступається за всіх хто щирою молитвою просить його заступництво перед Богом, а в Бога немає нічого неможливого.
Лора.
Відповісти
На 20-му тижні вагітності мені поставили дуже складний діагноз. Патологія дитини була серйозною і дуже складною. У лікаря навіть були сумніви, чи зможу я доносити і народити дитину.
Після цього УЗД я почала молитися на вервиці (зокрема Помпейську дев’ятницю та дев’ятницю до святого Юди Тадея ). Наступне УЗД за два тижні показало позитивну динаміку. Лікар навіть розгледів органи дитини, яких на 20-му тижні не було видно через велетенську пухлину. Я продовжувала молитися. І з кожним днем моя віра ставала сильнішою та відчувала опіку Тадея і Марії. З кожним УЗД ситуація ставала кращою.
У січні я народила дівчинку, яка самостійно дихала. Наступний місяць був знову дуже складний, бо донечку перевели в реанімацію. І тут навіть мої маленькі прохання вислуховував Тадей. Ми пережили операцію і місяць лікування. Нас мали виписати з Києва 24 лютого (початок війни), а дивом виписали у вівторок (саме тоді я закінчила чергову дев’ятницю до Юди Тадея.
Нашій дівчинці майже чотири місяці. Вона самостійно дихає, добре розвивається. І всі лікарі кажуть, що це диво. Бо коли я вперше прийшла і на УЗД, і в січні була в реанімації, то всі лише хитали головами і казали: «Це дуже серйозна вада».
Знаю, що ця дитина була послана Богом недарма. Вона навчила мене вірити попри всі діагнози, молитися на вервиці, стукати в усі двері, читати Біблію. Кожної секунди я дякую Богові за ті чуда, які Він сотворив для нашої сім’ї за посередництвом Тадея та Марії.
До речі, з початком війни ми з чоловіком фактично втратили роботу. Я розпочала дев’ятницю до Юди Тадея. На 5-ий день прохання було вислухане.
Тому моліться до Тадея, моліться на вервиці, читайте Біблію. Не розглядайте дев’ятницю як щось магічне: «Помолюсь 9 днів – і буде чудо». Я промовила сотні вервиць, допоки моє прохання було почуте . Мені здавалося, що Бог мене покинув чи покарав, але я знаю, що Він тримав мене за руку: і коли я була на першому УЗД, і коли плакала в реанімації, і коли слухала невтішні діагнози. У Бога можливо все. І наша Тереза цьому доказ.
Анна.
Відповісти
Слава Ісусу Христу!
Хочу поділитися з вами свідченням про добру роботу, яку подарував моїй мамі Господь за посередництвом молитов до святого Юди Тадея.
Після скорочення на роботі, моя мама стояла на обліку в Державному центрі зайнятості. Під час тих 9 місяців безробіття вона була дуже розчарованою, тому що всі пошуки роботи були марними. Знайти роботу до душі було дуже важко.
Якось одного разу мама купила книжечку до святого Юди Тадея і почала молитись про заступництво у пошуку роботи. Також за добру роботу для моєї мами почала молитись і я.
І сталося чудо! Я просто не могла в це повірити.
Одразу ж після закінчення дев'ятниці, на наступний день, до моєї мами зателефонували і запросили її на роботу, про яку вона мріяла. Слова вдячності переповнювали моє серце.
Святий Юдо Тадею, опікуне у важких ситуаціях, дякую тобі за це чудо, за добру роботу для моєї мами!
Закликаю усіх до молитви дев'ятниці до святого Юди Тадея. Молімося з вірою - і наші прохання будуть вислухані!
Юлія.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору